Na weer een gezellig toernooi zondag 18 december zijn de winnaars bekend:

Bij de dames was het een spannende strijd tussen Benita en Silvia waarbij uiteindelijk Benita zich clubkampioene mag noemen, gefeliciteerd! Ook Jill die dit jaar voor het eerst mee deed speelde prima wedstrijden.

Bij de heren werden lange en goede wedstrijden gespeeld waarbij de strijd tussen de 3e en 4e plek zonder meer het spannendst was tussen Faizel en Damian. Damian stond 2-0 voor, Faizel kwam echter nog terug tot 2-2 maar verloor uiteindelijk de 5e game met 9-11. Nadat Damian 3 keer tijdens voorgaande clubkampioenschappen had verloren van Faizel was het nu zijn beurt.

Dit keer ging de finale tussen Gert-Jan en Christian wat een mooie wedstrijd opleverde met lange en scherpe rallies. Helaas voor Gert-Jan was Christian toch weer een maatje te groot en won dan ook verdiend met 3-0.

Gefeliciteerd Christian met je 3e overwinning op rij!

De winnaar van de plate is uiteindelijk Eric Bleijenberg geworden na een bloedstollende wedstrijd tegen Thami; ook hierbij was de 5e game superspannend met 12-10 als eindstand.

Hopelijk allemaal tot volgend jaar en met nog meer deelnemers!

En hier met alle deelnemers: