Mensen ontmoeten

Er is een aantal redenen waarom mensen lid worden van Squashmere. Eén van de belangrijkste is het ontmoeten van mensen. Een van de eenvoudigste manieren om mensen te ontmoeten is meedoen aan activiteiten als competitie, clubavond, laddercompetitie, toernooien en bekercompetitie. Dit geldt ook voor beginners! De clubavond is bij uitstek geschikt voor nieuwe leden. Je komt eenvoudig met andere squashers in aanraking, je speelt tegen spelers van verschillend niveau. Of je nu absolute beginner bent of gevorderde competitiespeler, op de clubavond ben je altijd welkom. De clubavond is elke maandag en begint om half acht tot er nog belangstelling is. De clubavond wordt geleid door enthousiaste leden en draait volledig op vrijwilligers.

Pasjes en een baan reserveren

Als lid van onze club heb je een speelpasje. Dit pasje wordt zo snel mogelijk gemaakt en via mail naar je gestuurd nadat je lid bent geworden en je het machtigingsformulier hebt afgegeven bij Club Pellikaan. Het pasje kan door Club Pellikaan worden gecontroleerd via de QR code waarbij zij dan kunnen zien of en tot wanneer je lid bent. Om een baan te reserveren heb je twee mogelijkheden afhankelijk van of je ook lid bent van Club Pellikaan of alleen lid bent van Squashmere; Als je al lid bent van Club Pellikaan kan je een baan reserveren via de reserveringen app. Ben je geen lid moet je bellen naar Club Pellikaan (0365336736) om een baan te reserveren. Uiteraard hoeft dit niet op de clubavond op maandag.

Wanneer kan ik spelen?

Squashmere heeft op vaste tijden banen tot haar beschikking. De uren zijn wisselend, afhankelijk van het aantal leden. Over het algemeen hebben wij op doordeweekse avonden 2 tot 3 banen tot onze beschikking om te reserveren. De andere banen worden verhuurd door Pellikaan zelf en staan als zij verhuurd zijn niet tot onze beschikking. Soms komt het voor dat een baan van Squashmere bezet is voor een andere activiteit. Hiervan word je middels het prikbord, de nieuwsbrief of via de ‘Squashmaatjes’ app tijdig op de hoogte gesteld. Ook kan het voorkomen dat een baan gereserveerd is voor competitie of training. Ook deze informatie proberen we zo snel mogelijk te delen.

Voor alle duidelijkheid het volgende: onverhuurde verhuurbanen kunnen kosteloos door leden worden gebruikt.

Clubavond

Op maandagavond hebben wij clubavond. Tijdens deze avond zijn alle leden welkom om mee te spelen. Er wordt op deze avond niet volgens het afhangsysteem gespeeld maar volgens een andere formule die de clubavondleider hanteert. Het gevolg hiervan is dat alle leden op die avond willekeurig 15 tot 20 minuten tegen elkaar komen te spelen. Gevorderden tegen beginners, beginners tegen beginners etc. Ook zijn tijdens deze avond introducés (niet leden) welkom. Zij kunnen maximaal drie avonden meespelen. De drukte tijdens de clubavond is onvoorspelbaar. Vaak doen zo’n 25 tot 30 leden mee maar uitschieters naar 40 of 16 zijn geen uitzondering.